Tuesday, February 24, 2009

10 most stupid questions people ask!!!

hey........chk ths out....few of these wud hav bn askd by u!!!!!

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...

Stupid Question:- Hey, what are you doing here?

Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on

your feet...

Stupid Question:- Sorry, did that hurt?

Answer:-No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...

Stupid Question:- Why, why him, of all people.

Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter...

Stupid Question:- Is the "Butter Paneer Masala" dish good??

Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We
occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after

Stupid Question:- Munna,Chickoo, you've become so big !!

Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...

Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?

Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive lout...it's
just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...

Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?

Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa
marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron !!

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...

Stupid Question:- Hey have you had a haircut?

Answer:- No, its autumn and I'm shedding......

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...

Stupid Question:- Tell me if it hurts?

Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks...

Stupid Question:- Oh, so you smoke ?

Answer:- Gosh, it's a miracle ............it was a piece of chalk and
now it's in flames.

No comments: